Nexus-toimittaja kasvaa edelleen

  22.01.2019

Joillekin meistä se vie vähän aikaa päästä takaisin töiden vauhtiin uudenvuoden jälkeen. Joten varaa ajatus työntekijöille Marquardtin uudessa saksalaisessa tehtaassa, joka avattiin vasta 14. joulukuuta viime vuonna!

Nexus-toimittaja Marquardt on avannut Thüringenissa sijaitsevan Ichtershausenin uuden tehtaan ja viettää lähikuukausina 50-vuotisen tiimin kokoamisen - ajan myötä se kasvaa 180: een.

Se on vain viimeisin paikka kasvavalle kansainväliselle yritykselle, joka ei ole ollut paikalla, koska kaksi liikekumppania (jotka eivät olleet yhteydessä toisiinsa, mutta molemmat kutsuttiin Johannes Marquardtiksi) alkoivat 1920-luvulla.

Niiden liiketoiminta, joka luo yksinkertaiset kytkimet omiin koteihinsa, on kasvanut 11 000 työntekijän huolenaiheeseen, ja se on yli 1 miljardin puntaa vuodessa. Toisin kuin monet yritykset alkoivat 1900-luvun alussa, se selviytyi sekä 1930-luvun taloudellisesta kaatumisesta että toisesta maailmansodasta.

Koska yksinkertaisesti Marquardt ei ole koskaan pysynyt paikallaan. Alkuperäiset Marquardt-yhteistyökumppanit eivät tunnusta yrityksen kehittämiä ja innovoimia tuotteita - e-drive-polkupyöriä, teollisia sovelluksia ja monimutkaisia mekatronisia järjestelmiä uuden sukupolven sähköistetyille autoille.

Marquardt sijoittaa vuosittain noin 10 prosenttia tuloistaan tutkimus- ja kehitystyöhön - varmistaen, että se pysyy ennen peliä kehittämällä uusia, markkinoitavia teknologioita, jotka vastaavat nopeasti muuttuvien teollisuudenalojen tarpeisiin.

Ja se kehittää työvoimaansa perhekeskeisesti - tarjoaa lastenhoitopalveluja ja erilaisia harjoittelujaksoja tekniseen ja myyntiuraan, jotta varmistetaan, että se säilyttää ja kehittää laadukasta henkilökuntaa.

Silti maailmanlaajuinen markkinajohtaja teollisuudessa he aloittivat lähes vuosisadan sitten - sähkötyökalujen kytkimet - yhtiö jatkaa uusien tuotteiden kehittämistä ja pysyy uskollisena juurilleen.

Työskentely Marquardtin kaltaisen toimittajan kanssa antaa meille luottamusta täällä Nexuksessa, että toimittamamme tuotteet ovat kokeiltuja ja testattuja, mutta myös jatkuvassa tarkistuksessa ja parantamisessa.
Nexuksen kautta Marquardtista toimitettuja tuotteita löytyy kodinkoneista, sähkötyökaluista, teollisista sovelluksista, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmistä, maastoajoneuvoista, puhdistus- ja käyttöjärjestelmistä sekä tunnetuista autonvalmistajista.
Nexus toimittaa Marquardtin syöttöpainikkeita, keinukytkimiä ja vaihtokytkimiä eri kokoonpanoissa, mukaan lukien kaksois- ja yksittäispylväät. Valikoimaan kuuluvat myös snap-kytkimet ja jalkakytkimet.
Kuten kaikissa Nexus-tuotteissa, voimme työskennellä kanssasi piirustusalustalta varmistaaksesi, että nämä kytkimet on konfiguroitu täydellisesti tarpeisiisi.

Täydellinen valikoima Nexuksen toimittamia Marquardt-tuotteita on osoitteessa http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/MARQUARDT